Novice

Zadovoljni kupec nam je poslal fotografijo končanega JUBHome WALL objekta. Na ICF steni je možna tudi vgradnja težke fasade iz kamna.

Z JUBHome WALL bloki se lahko izdelajo tudi toplotno izolirane stene bazena. Pri tem se običajno uporabi elemente, ki so v celoti iz EPSa, brez PP vezic, za lažjo naknadno vgradnjo bazenske opreme. Po zabetoniranju sten se te preplastijo z Jubizol lepilo malto z mrežico, zunaj se steno hidroizolira, znotraj pa vgradi bazensko folijo.

V Bitnjah so v lastni režiji pripravili toplotno izolacijsko kad JUBHome BASE 400 za  vgradnjo betona temeljne plošče, streho pa zaključili z JUBHome ROOF elementi. Na sliki prvi tovarniško krojeni element detajla ob žlebu: spodaj pa celotni stolpec. Montaža se vrši od leve proti desni in od spodaj navzgor. Elementi imajo preklop za boljše tesnjenje, […]

V Dolu pri Ljubljani, 23. marca 2022: Sejem DOM, ki letos praznuje že jubilejnih šest desetletij svojega delovanja, bo letos znova ponudil vrsto novosti na področju gradnje in prenove objektov. Med razstavljavci bo tudi družba JUBHome, ki bo tik ob prehodu iz Kupole A v stekleno dvorano C predstavljala svoje lastne sistemske rešitve za gradnjo […]

Blizu Budimpešte smo s kolegi iz JUB Kft dobavili in pomagali naročniku postaviti prvo JUBHome ICF hišo. Temeljna plošča je izolirana z JUBHome BASE 300 8+8 cm, stene so kombinacija JUBHome WALL 300 in 390 debeline. Objekt je atrijska hiša s koto pritličja v dveh višinah. Debelina fasade se  po dolžini in po višini objekta […]

V Selu pri Ihanu se dela na projektu desetih pasivnih hiš bližajo koncu. Naselje je prekrila tudi tanka snežna odeja. Mar ni čudovito?

Izvajalec je končal s postavitvijo ICF sten. Prednost JUBHome WALL sistema je, da je krojen v proizvodnji in se na gradbišču elementi samo sestavijo. Pri tem ni rezanja in odpadkov. Geometrijo elementov vedno prilagodimo željam naročnika kot je iz slike tudi razvidno. Tehnologija podpiranja s podaljški opor omogoča tudi izdelavo visokih sten.

Gradbeno obrtniška dela na gradbišču Selo pri Ihanu se počasi bližajo koncu. Trenutno poteka montaža kovinskih nadstreškov, ter dela na zunanji ureditvi.

Na Dnevih pasivnih hiš, ki bodo potekali 5. in 6. novembra 2021, bo JUBHome zainteresirani javnosti predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica, izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom. Obe energijsko varčni hiši združujeta kakovost masivne gradnje ter nudita uporabnikom zdravo in kakovostno bivalno okolje. Po obvezni predhodni prijavi si ju […]

V lepem sončnem vremenu se nadaljujejo dela na zunanji ureditvi. Pričeli smo s polaganjem tlakovcev na povoznih površinah. Na fasado čaka še zadnji objekt.

Naslednja stran »