Novice

V Zrečah se je kupec odločil za našo toplotno izolacijsko kad iz JUBHome BASE 400 elementov. Po uri in pol montaže je bil že čas za vgradnjo armaturnih mrež.

Na severu Luksemburga raste nova trietažna stanovanjska hiša. Naročnik se je odločil za JUBHome BASE 400 16 cm in JUBHome WALL 390 bloke. Izvajalci so trenutno v fazi izvedbe temeljne plošče. Želimo jim uspešno gradnjo.

V bližini Luksemburga so lokalni izvajalci končali z ICF gradnjo večstanovanjskega objekta. Uporabljen je bil BASE 400, in kombinacija vseh treh debelin JUBHome WALLa.

Zadovoljni kupec nam je poslal fotografijo končanega JUBHome WALL objekta. Na ICF steni je možna tudi vgradnja težke fasade iz kamna.

Z JUBHome WALL bloki se lahko izdelajo tudi toplotno izolirane stene bazena. Pri tem se običajno uporabi elemente, ki so v celoti iz EPSa, brez PP vezic, za lažjo naknadno vgradnjo bazenske opreme. Po zabetoniranju sten se te preplastijo z Jubizol lepilo malto z mrežico, zunaj se steno hidroizolira, znotraj pa vgradi bazensko folijo.

V Bitnjah so v lastni režiji pripravili toplotno izolacijsko kad JUBHome BASE 400 za  vgradnjo betona temeljne plošče, streho pa zaključili z JUBHome ROOF elementi. Na sliki prvi tovarniško krojeni element detajla ob žlebu: spodaj pa celotni stolpec. Montaža se vrši od leve proti desni in od spodaj navzgor. Elementi imajo preklop za boljše tesnjenje, […]

V Dolu pri Ljubljani, 23. marca 2022: Sejem DOM, ki letos praznuje že jubilejnih šest desetletij svojega delovanja, bo letos znova ponudil vrsto novosti na področju gradnje in prenove objektov. Med razstavljavci bo tudi družba JUBHome, ki bo tik ob prehodu iz Kupole A v stekleno dvorano C predstavljala svoje lastne sistemske rešitve za gradnjo […]

Blizu Budimpešte smo s kolegi iz JUB Kft dobavili in pomagali naročniku postaviti prvo JUBHome ICF hišo. Temeljna plošča je izolirana z JUBHome BASE 300 8+8 cm, stene so kombinacija JUBHome WALL 300 in 390 debeline. Objekt je atrijska hiša s koto pritličja v dveh višinah. Debelina fasade se  po dolžini in po višini objekta […]

V Selu pri Ihanu se dela na projektu desetih pasivnih hiš bližajo koncu. Naselje je prekrila tudi tanka snežna odeja. Mar ni čudovito?

Izvajalec je končal s postavitvijo ICF sten. Prednost JUBHome WALL sistema je, da je krojen v proizvodnji in se na gradbišču elementi samo sestavijo. Pri tem ni rezanja in odpadkov. Geometrijo elementov vedno prilagodimo željam naročnika kot je iz slike tudi razvidno. Tehnologija podpiranja s podaljški opor omogoča tudi izdelavo visokih sten.

Naslednja stran »