Novice

Prodaja stanovanj v Kranjski Gori je zaključena, vendar ekipa JUBHome ne počiva. Pričeli smo s prodajo enodružinskih hiš na bližnji lokaciji Selo pri Ihanu. Za več informacij obiščite naslednjo povezavo: https://selo-pri-ihanu.jubhome.eu/

Dela na Škotskem napredujejo glede na vremenske razmere. Postavljene so obodne stene za štiri stanovanjske enote, elementi za preostale objekte pa še čakajo na primeren čas in pogoje za transport v Združeno kraljestvo.

V bližini Dolenjskih Toplic naročnik gradi energijsko varčno zobozdravstveno ambulanto z JUBHome WALL 390 elementi. Pod temeljno ploščo je vgrajena toplotna izolacija JUBHome BASE 300 v debelini 16 cm.

Tokrat pogled v notranjost delavnice v Novi Vasi kjer z milimetrsko natančnostjo pripravljajo po meri naročene kose JUBHome WALL elementov za osem stanovanjskih enot na severnem Škotskem.

Izvajalec se je odločil za toplotno izolirano temeljno ploščo in leseno nadgradnjo. Da je les ločil od terena je vgradil še eno vrsto JUBHome WALL 300 elementov in izoliral cokel z Hydrosol Superflexom. Na poti na Češko so tudi strešni elementi JUBHome ROOF, ki jih bodo vgradili na špirovce.

BASE v Šavrinskih hribih.

BASE z jesenskim ozadjem.

Pri Žalcu raste nova JUBHome hiša. Na varjeno bitumensko hidroizolacijo je postavljena toplotno izolacijska kad sistema JUBHome BASE, debeline 16 cm, 300 kPa tlačne trdnosti. Po izdelavi temeljne plošče je sledila gradnja objekta iz JUBHome WALL 465 mm in WALL 300 mm oblikovnikov. Po dokončani gradnji bo hiša izpolnjevala zahtevne standarde pasivne gradnje.  

Enodružinska hiša v Trebnjem je dobila fasado z dekorativnim ometom JUBIZOL Silicone finish S.

Naslednja stran »