Novice

Blizu Manchestra smo s pomočjo našega zastopnika dobavili JUBHome WALL elemente za izgradnjo podeželske vile. Kljub tradicionalnemu izgledu bo vila iz sodobnih materialov.  Objekt je temeljen na pasovnih temeljih, medetažne plošče so iz masivnega beam&block sistema, streha pa bo deloma kovinska, deloma lesena.

JUBHome bloke se uporablja tudi za izgradnjo sten bazenov saj elementi omogočajo tako opaž za beton kot toplotno izolacijo. Za bazenske školjke se večinoma uporablja tip elementa pripravljen za ročno rezanje brez plastičnih vezic, saj je potrebno v stene vgraditi kar nekaj bazenske tehnike. Z notranje strani se JUBHome elementi zaključijo z Jubizol lepilno malto […]

Na Dolenjskem pri Mokronogu investitor gradi skladišče iz naših JUBHome WALL oblikovnikov debeline 465  mm in 300 mm.

V Trebnjem so končana groba gradbena dela in vgrajeno stavbno pohištvo. Trenutno potekajo krovska in kleparska dela na ravni strehi.

Pred kratkim smo v Žirovnici končali z vgradnjo stavbnega pohištva in izdelavo estrihov. Potekajo dela na fasadi, deloma se ureja tudi okolica.

Pri Grosuplju raste nova JUBHome hiša. Na varjeno bitumensko hidroizolacijo je postavljena toplotno izolacijska kad sistema JUBHome BASE, debeline 16 cm, 300 kPa tlačne trdnosti. Po izdelavi temeljne plošče je sledila gradnja pritličnega objekta iz JUBHome WALL 465 mm blokov.

Montaža lesenih oken s 3-slojno zasteklitvijo je končana, prav tako tudi  strojno in elektro instalacijska dela v notranjosti objektov. V naslednjih dneh bo potekalo polaganje toplotne izolacije in sistemskih plošč za talno gretje.

Pasivna hiša v Dolu pri Ljubljani je dobila končno podobo. Fasaderji so imeli opravka z dekorativnim ometom JUBIZOL Silicone finish. Uspešno je bil opravljen BlowerDoor test oz. test zrakotesnosti. Investitor je tik pred vselitvijo.

Na Vranskem so končali z betonažo nosilnih sten iz  JUBHome WALL 390 zidakov. Gradnja do te faze je potekala hitro, brez zapletov in po željah investitorja.

Pred kratkim smo v Trebnjem pričeli z gradnjo enodružinske pritlične hiše z ravno streho. Pod temeljno ploščo je izvedena JUBHome BASE toplotno izolacijska kad debeline 16 cm, tlačne trdnosti 300 kPa, stene pa so predvidene iz JUBHome WALL oblikovnikov debeline 390 mm.

Naslednja stran »