Novice

Pri Žalcu raste nova JUBHome hiša. Na varjeno bitumensko hidroizolacijo je postavljena toplotno izolacijska kad sistema JUBHome BASE, debeline 16 cm, 300 kPa tlačne trdnosti. Po izdelavi temeljne plošče je sledila gradnja objekta iz JUBHome WALL 465 mm in WALL 300 mm oblikovnikov. Po dokončani gradnji bo hiša izpolnjevala zahtevne standarde pasivne gradnje.  

Enodružinska hiša v Trebnjem je dobila fasado z dekorativnim ometom JUBIZOL Silicone finish S.

V Žirovnici so v teku še zadnja zaključna dela v notranjosti objekta. Uspešno je bil opravljen BlowerDoor test oz. test zrakotesnosti. Investitor je tik pred vselitvijo.

V Kranjski Gori se izvajajo zaključna dela na objektih in dela na zunanji ureditvi.  

Na Dnevih pasivnih hiš, ki bodo potekali od 6. do 8. novembra 2020, bo JUBHome zainteresirani javnosti predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica, izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom. Obe energijsko varčni hiši, ki sta bili dokončani v letošnjem letu in predani v uporabo investitorjem, združujeta kakovost masivne […]

V Polhovem Gradcu smo za naročnika izvedli odstranitev obstoječega objekta in pričeli z novogradnjo enostanovanjske hiše, etažnosti K+P+M. Teren na gradbeni parceli pod zgornjo cesto strmo pada zato je bilo potrebno predhodno izvesti zaščito gradbene jame.  Klet je deloma vkopana, pritličje pa bo postavljeno tako, da bo na zadnji strani v nivoju s terenom. Trenutno […]

S pomočjo naše slovaške družbe smo dobavili strešne elemente za nizkoenergijsko hišo na Slovaškem.

Na Vrhniki je v teku sestavljanje JUBHome BASE sistema debeline 16 cm, 400 kPa.

V Kranjski Gori se izvajajo fasaderska dela. Na objekte bo vgrajena tankoslojna, kontaktna fasada z JUB-ovim zaključnim silikonskim slojem v beli barvi, mansarde pa bodo obložene z vertikalnimi, globinsko impregniranimi deskami. V notranjosti objekta so že končani estrihi in stenski ometi. Prav tako potekajo tudi dela na zunanji ureditvi.

Blizu Manchestra smo s pomočjo našega zastopnika dobavili JUBHome WALL elemente za izgradnjo podeželske vile. Kljub tradicionalnemu izgledu bo vila iz sodobnih materialov.  Objekt je temeljen na pasovnih temeljih, medetažne plošče so iz masivnega beam&block sistema, streha pa bo deloma kovinska, deloma lesena.

Naslednja stran »