Novice

V lepem sončnem vremenu se nadaljujejo dela na zunanji ureditvi. Pričeli smo s polaganjem tlakovcev na povoznih površinah. Na fasado čaka še zadnji objekt.

V Žalni izvajalec za naročnika gradi večetažno pasivno hišo iz JUBHome WALL 465 mm elementov. Temeljna plošča je temeljena na JUBHome BASE 400 kPa izolaciji debeline 16 cm.

Gradnja naselja v Selu napreduje. Na prvih treh hišah smo pričeli z deli na zunanji ureditvi. Vse hiše so pod streho, fasaderska dela na hišah 1-7 se bližajo koncu, v objektih se izvajajo obrtniška dela.

V manjšem naselju v okolici Vrhnike stranka gradi JUBHome hišo v treh etažah, ki bo kmalu postala dom mladi družini. Temeljna plošča je izolirana z JUBHome BASE sistemom, tlačne trdnosti 400 kPa, debeline 16 cm, nosilne stene pa so iz JUBHome WALL 300 in 390 modulov.

V Selu pri Ihanu dela napredujejo po terminskem planu.

Prvih šest JUBHome hiš v Selu pri Ihanu je pod streho, v njih pa se izvajajo strojne in elektro inštalacije ter na prvih treh hišah že Jubizol fasada. Na preostalih štirih hišah potekajo gradbena dela.

Te dni so izvajalci postavili elemente za kletno etažo in zalili z betonom. Do vrha so še tri etaže.

V Vipavi so pričel z gradnjo pasivne hiše. Te dni so vgradili beton temeljne plošče v izolacijsko kad JUBHome BASE 300 (na fotografiji), nadaljujejo z WALL stenskimi elementi debeline 30,0 in 46,5 cm. Garaža bo izvedena iz ožjih elementov 30,0 cm in od osnovnega objekta nad koto terena dilatirana. Kot je razvidno iz fotografije je […]

Na Tirolskem, v smučarskem središču St. Anton am Arlberg se je individualni graditelj odločil za gradnjo enodružinske hiše in zunanje garaže z JUBHome sistemi. Zima na Tirolskem je huda, naši elementi pa pravšnji za take razmere. Zadovoljni kupec nam je poslal dva posnetka sestavljanja spodaj. Pričetek gradnje je krstilo majsko sneženje. Na pripravljeno podlago so […]

Na Škotskem končujejo pet večstanovanjskih pritličnih hiš izdelanih iz naših elementov. Gradnja je izredno enostavna, brez kompliciranih detajlov.  Temelji so pasovni, fasadne stene naše (JUBHome WALL+JUBIZOL), notranje stene lesene, strehe so iz žebljanih lesenih paličij.

Naslednja stran »