Vse več investitorjev gradnjo hiše najraje zaupa enemu izvajalcu, tako da z njim vnaprej določi obseg del in končno ceno. Takšnemu načinu obračuna pravimo tudi »hiša na ključ«. Za investitorja hiša na ključ prinaša številne prednosti  –  obračun izvedenih del je veliko preglednejši, že pred začetkom same gradnje lahko vnaprej načrtuje stroške izgradnje hiše.

Prednost pa je predvsem hitrost same gradnje, saj se glavni izvajalec pogodbeno zaveže k dokončanju del v določenem časovnem obdobju. Investitor tako ne izgublja časa in nima nepotrebnih skrbi z organizacijo in obračunom posameznih izvedbenih del. Pravilno voden potek gradnje hiše na ključ prinaša tudi mnogo manj možnosti, da v procesu gradnje pride do nepredvidenih stroškov. Dodatne prednosti gradnje hiše na ključ, je možnost izbire med različnimi kvalitetnimi, naravnimi ter zdravju in okolju prijaznimi materiali, ki so tehnološko izredno izpopolnjeni.

JUBHome hiše na ključ ponujamo v treh fazah gradnje: zunaj zaključen objekt, delno zaključen objekt in zaključen objekt, pri katerem lahko investitor hišo dokonča tudi v lastni režiji ali angažira obrtnike po lastni presoji. Ponudba JUBHome hiš na ključ je raznolika in prilagojena različnim okusom in življenjskim slogom. Hiše so zasnovane tako, da ustrezajo sodobnim zahtevam, standardom in trendom glede energijske varčnosti, varnosti, funkcionalnosti in estetike. Vse naše hiše upoštevajo načela energijske učinkovitosti, investitor sam pa izbira paket energijske varčnosti: nizkoenergijski ali pasiven.  

Moderna pasivna hiša JUBHome

Naše hiše na ključ odlikuje masivna konstrukcija, celovit pristop h gradnji in izdatna potresna testiranja sistema, opravljena pri neodvisnih zunanjih inštitucijah. Tako zgrajena hiša ni le potresno varna, pač pa zagotavlja tudi hitro sanacijo po morebitnih poplavah. Z zunanje strani je hiša ovita v neprekinjen sloj hidroizolacije, ki jo ščiti tudi pred dvigom podtalnice in kapilarne vlage. JUBHome hiše na ključ so tako varen dom tudi ob dogodkih, na katere ne moremo vplivati.

Cena masivne pasivne hiše na ključ se razlikuje glede na velikost objekta, cenovni razred stavbnega pohištva, talnih oblog, instalacij in ostalih elementov. Katalog JUBHome predstavlja šestnajst različnih konceptov hiš petih različnih arhitekturnih birojev, s krajšimi opisi objektov, razdeljenimi v različne sklope. Katalog vsebuje cenik z razpredelnico vseh različic izvedb tipskih projektov, tehnične lastnosti konstrukcijskih paketov, lastnosti stavbnega pohištva in razlago prodajnih paketov. Katalog nudi pester izbor od manjših počitniških objektov, sodobnih družinskih hiš, kompaktnih racionalnih hiš ali luksuznih modernih hiš, razdelan cenik pa vsebuje tudi vse potrebne podatke o stroških njihove izdelave. 

Hiša na ključ

S pomočjo konfiguratorja, računalniškega programa na spletni strani podjetja JUBHome, je možno med tipskimi projekti, z izborom parametrov, podatke tudi filtrirati. Svojo hišo na ključ lahko izberete med kombinacijami kriterijev tlorisne površine, cenovnem okvirju, tipu strehe, etažnosti, energijskem paketu in izvedbi. Za posamezen sklop, kjer je možna drugačna interpretacija, konfigurator vsebuje tudi pojasnila v obliki tabel.