Na Dnevih pasivnih hiš, ki bodo potekali 5. in 6. novembra 2021, bo JUBHome zainteresirani javnosti predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica, izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom. Obe energijsko varčni hiši združujeta kakovost masivne gradnje ter nudita uporabnikom zdravo in kakovostno bivalno okolje.

Po obvezni predhodni prijavi si ju bo mogoče v živo ogledati v popoldanskem času v petek, 5. novembra, in sicer v Kamniku od 16. do 18. ure, v Rodinah pa v soboto od 10. do 12. ure. Predstavitev bo izvajala strokovna skupina JUBHome, namenjena pa je predvsem individualnim graditeljem, ki se odločate za novogradnje, pa tudi poslovni javnosti, zlasti investitorjem na področju gradnje za trg.

Ogled posamezne hiše bo ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov potekal po skupinah z največ šest osebami (obvezna uporaba mask in copat), in sicer po urniku, ki ga bodo interesenti prejeli po opravljeni pisni prijavi na info@jubhome.si.

V družbi JUBHome se zavedamo, da je gradnja hiše za vlagatelje zahteven projekt, zato je še posebej pomembno, da se interesenti do podrobnosti seznanijo z vsemi pomembnimi elementi, ki so povezani z izbiro materialov in tehnologije gradnje, rokov izvedbe ter stroški za kasnejše vzdrževanje objektov ter  morebitnih sanacij.

Na področju gradnje masivnih energijsko varčnih hiš, ki so predhodno izdelani po načrtih in merah investitorja, JUBHome hiše vlagateljem nudijo vrsto prednosti, saj že v osnovi preprečujejo morebitne gradbene napake ter objektu poleg potresne in poplavne varnosti zagotavljajo odličen toplotni, hidroizolacijski in zrakotesen ovoj, ki onemogoča nastanek toplotnih mostov in razvoj plesni. Gradnja na ključ je na podlagi sestavnega načrta, ki ga v JUBHome izdelamo brezplačno, hitra in enostavna, saj je objekt lahko vseljiv že v roku sedmih mesecev  po pridobitvi gradbenega dovoljenja.

Vljudno vabljeni k prijavi in ogledu JUBHome hiše!

 

 Več informacij:

 Luka Videmšek, JUBHome d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

T: 01/ 5884 330, E: luka.videmsek@jub.eu

Pasivna hiša Kamnik

Ogrevana površina: 

         161 m2

Potrebna energija za ogrevanje po PHPP:

         10 kWh/m2a

Zrakotesnost:

0,55 1/h

Leto izgradnje:

         2020

Sistem gradnje:

ICF – JUBHome

Izvajalec:

JUBHome, energijsko varčne hiše d.o.o.

Ogled po SPLETU: NE

Ogled v ŽIVO: DA  (obvezna uporaba mask in copat, max. 6 oseb)

Možni termin ogleda: petek 5.11.2020 16:00 do 18:00                 

 

Pasivna hiša Kamnik

Pasivna hiša Kamnik

 

Pasivna hiša Rodine

Ogrevana površina: 

         226,5 m2

Potrebna energija za ogrevanje po PHPP:

         12 kWh/m2a

Zrakotesnost:

0,29 1/h

Leto izgradnje:

         2020

Sistem gradnje:

ICF – JUBHome

Izvajalec:

JUBHome, energijsko varčne hiše d.o.o.

Ogled po SPLETU: NE

Ogled v ŽIVO: DA (obvezna uporaba mask in copat, max. 6 oseb)

Možni termin ogleda:  sobota, 6.11.2021, 10:00-12:00 h

 

Pasivna hiša Rodine

Pasivna hiša Rodine