V Dolu pri Ljubljani, 23. marca 2022: Sejem DOM, ki letos praznuje že jubilejnih šest desetletij svojega delovanja, bo letos znova ponudil vrsto novosti na področju gradnje in prenove objektov. Med razstavljavci bo tudi družba JUBHome, ki bo tik ob prehodu iz Kupole A v stekleno dvorano C predstavljala svoje lastne sistemske rešitve za gradnjo masivnih energijsko varčnih hiš. Sejem bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal od 6. – 10. aprila.

Družba JUBHome, ki gradi funkcionalne in estetsko privlačne tipske hiše ter raznolike bivalne objekte po meri uporabnika, bo na svojem razstavnem prostoru v Kupoli A potencialnim zasebnim graditeljem predstavila svoje sistemske rešitve in tehnologijo gradnje s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom. Investitorjem je na izbiro že 16 konceptov hiš, od manjših počitniških objektov do družinskih, kompaktnih in luksuznih modernih hiš, gradnjo z njihovimi elementi pa prilagodijo tudi drugim arhitekturnim rešitvam za individualne novogradnje.

Celovit sistem masivne gradnje s toplotno izolativnimi opažnimi elementi iz neoporja, ki je plod lastnega razvoja in je v celoti proizveden v Sloveniji, zajema vse konstrukcijske sklope objekta, od toplotne izolacije temeljne plošče do rešitve za gradnjo armiranobetonskih sten in strehe. Obiskovalcem bodo strokovnjaki predstavili vse prednosti gradnje, od hitre in kakovostne izvedbe, ki jo omogoča sestavljanje elementov, izdelanih po meri hiše, do visoke energijske učinkovitosti, ki jo zagotavljajo toplotno izolativni konstrukcijski sistemi JUBHome. Ti imajo visoko sposobnost akumulacije toplote, zato so stroški obratovanja in vzdrževanja takega objekta občutno nižji, pasivni standard gradnje z dobro izoliranim ovojem in brez toplotnih mostov pa uporabnikom zagotavlja nadvse prijetno bivalno okolje.

Strokovnjaki JUBHome interesentom, ki z gradnjo nizkoenergijske ali pasivne hiše iščejo dobro in varno naložbo, poleg strokovnega svetovanja ponujajo  tudi storitve projektiranja ter pomoč pri pripravi dokumentacije za nepovratne finančne spodbude s strani Eko sklada. Sejem bo odprt od 6. do 10. aprila, in sicer od srede do sobote od 10. do 19. ure, v nedeljo pa do 18. ure. Vljudno vabljeni k obisku!

blank blank blank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: arhiv JUBHome

Več informacij: Luka Videmšek, JUBHome d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani, www.jubhome.eu; T: 01/ 5884 330, E: luka.videmsek@jub.eublank

  1. Sejem Dom, 6. – 10. april 2022, GR, Dunajska cesta 18, Ljubljana, https://www.sejemdom.si/