Na Dnevih pasivnih hiš, ki bodo potekali od 6. do 8. novembra 2020, bo JUBHome zainteresirani javnosti predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica, izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom. Obe energijsko varčni hiši, ki sta bili dokončani v letošnjem letu in predani v uporabo investitorjem, združujeta kakovost masivne gradnje ter nudita uporabnikom zdravo in kakovostno bivalno okolje.

Po obvezni predhodni prijavi si ju bo mogoče v živo ogledati v popoldanskem času v petek, 6. novembra, in sicer v Kamniku od 16. do 18. ure, v Rodinah pa od 15. do 18. ure. Predstavitev bo izvajala strokovna skupina JUBHome, namenjena pa je predvsem individualnim graditeljem, ki se odločate za novogradnje, pa tudi poslovni javnosti, zlasti investitorjem na področju gradnje za trg.

Ogled posamezne hiše bo ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov potekal po skupinah z največ šest osebami, in sicer po urniku, ki ga bodo interesenti prejeli po opravljeni pisni prijavi na  info@jubhome.si.

V družbi JUBHome se zavedamo, da je gradnja hiše za vlagatelje zahteven projekt, zato je še posebej pomembno, da se interesenti do podrobnosti seznanijo z vsemi pomembnimi elementi, ki so povezani z izbiro materialov in tehnologije gradnje, rokov izvedbe ter stroški za kasnejše vzdrževanje objektov ter  morebitnih sanacij.

Na področju gradnje masivnih energijsko varčnih hiš, ki so predhodno izdelani po načrtih in merah investitorja, JUBHome hiše vlagateljem nudijo vrsto prednosti, saj že v osnovi preprečujejo morebitne gradbene napake ter objektu poleg potresne in poplavne varnosti zagotavljajo odličen toplotni, hidroizolacijski in zrakotesen ovoj, ki onemogoča nastanek toplotnih mostov in razvoj plesni. Gradnja na ključ je na podlagi sestavnega načrta, ki ga v JUBHome izdelamo brezplačno, hitra in enostavna, saj je objekt lahko vseljiv že v roku sedmih mesecev  po pridobitvi gradbenega dovoljenja.

Vljudno vabljeni k prijavi in ogledu JUBHome hiše!

 

 Več informacij:

 Luka Videmšek, JUBHome d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

T: 01/ 5884 330, E: luka.videmsek@jub.eu

Pasivna hiša Rodine, neto površina 230 m²,  foto: arhiv JUBHome

blank

Pasivna hiša Kamnik, neto površina 160 m²,  foto: arhiv JUBHome 

blank