V Dolu pri Ljubljani smo pričeli z gradnjo hiše po sistemu JUBHome. V naslednjih mesecih nas čaka veliko dela, ki pa bo z dobro organizacijo in modernim načinom gradnje hitro končano in prebivalcem še dolgo zagotavljalo lepo življenje. Čeprav gre za gradnjo hiše po fazah, bo ta veliko hitrejša od klasičnih zidanih hiš. Naš dovršen sistem namreč omogoča preprosto sestavljanje elementov ter takojšnjo vgradnjo armature in betona. Hiša bo z nekaj sreče pri vremenu vseljiva že v šestih mesecih.

Zlaganje JUBHome BASE izolacije temeljne plošče

Zlaganje JUBHome BASE izolacije temeljne plošče

Kako bomo poskrbeli za hišo na ključ

Celoten sistem JUBHome je produkt lastnega razvoja, znanja in proizvodnje. Zato lahko zatrdimo, da pri nas dobite energijsko varčno hišo v najhitrejšem možnem času in seveda po visokih standardih kakovosti. Lahko bi rekli, da združujemo prednosti masivne gradnje in hitrost montažne gradnje, velika prednost pri odločitvi za JUBHome gradnjo hiše pa so nizki stroški obratovanja in vzdrževanja, s čimer ohranjate vrednost naložbe v hišo.

V Dolu pri Ljubljani bomo uporabili po meri pripravljene toplotnoizolacijske JUBHome WALL elemente za nosilne zidove naše nove masivne varčne hiše.

Kakšni so pri gradnji varčne hiše stroški

Vprašanje, ki si ga najprej zastavijo investitorji, je, kakšni bodo pri gradnji hiše stroški. Če bo hiša varčna, morda celo pasivna, se bo to pri začetni investiciji zelo poznalo? Varčne hiše stanejo približno enako, zahtevajo pa več pazljivosti in znanja pri projektiranju in gradnji. Največja prednost se pokaže dolgoročno, saj boste zaradi energetske učinkovitosti v novi hiši imeli veliko nižje stroške ogrevanja in hlajenja. Ko upoštevate stroške gradnje hiše, bivanja in vzdrževanja, se varčna hiša še kako splača, kar ugotavlja vse več ljudi.

Prednost hiše na ključ je, da že na začetku veste, koliko vas bo hiša stala. Pri gradnji hiše se stroški ne bodo nepredvidljivo povečevali, saj poskrbimo za vse in vas razbremenimo dogovarjanja z različnimi podizvajalci. Na ta način pri vsaki hiši tudi zagotavljamo potrebno kakovost. Če želite zmanjšati stroške gradnje hiše, lahko za največ prihranka poskrbite z zmanjšanjem površine in pa poenostavljanju oblike v smeri pravilnega kvadra. Ves ostali trud se običajno pozna pri nižji kakovosti izvedbe, cenejših in zato slabših materialov ter manjši učinkovitosti naprav. Če se tudi vi želite varčno hišo, kot jo ravnokar postavljamo v Dolu pri Ljubljani, se posvetujte z nami in poiskali bomo najboljšo rešitev za zadovoljitev vaših želja. Z gradnjo hiš po fazah imamo veliko izkušenj, zato znamo poskrbeti, da je celoten postopek naročniku kar se da prijazen.